Heti megjelenés

2008.09.02. 20:15 :: wrhwk

Kicsit megkésve, de hátha még újdonság valakinek... A héten nem kevesebb, mint három új megjelenés lesz, három különböző stílusban.

A Shred Nebula a világűrbe kalauzol, egy vadászhajó pilótájaként kell a sztori módban pusztítani az ellenfeleket. Ha pedig nem érdekel valakit a történet, akkor több, mint 20 pályányi szörnyölészet vár durrbelealecsóba módra, de akár online is meg lehet mérkőzni a nyolc személyes deathmatch módban. Sőt, ide még egy havert is lehet vinni, hiszen lesz osztott képernyős mód is a játékban. A Shred Nebula 800 MSP lesz és E besorolást kapott.

Ha pedig inkább a sport érdekel valakit, akkor ajánlom figyelmébe a Pirates vs Ninjas Dodgeballt, melyben a címben is említett kalózok és ninjászok mellett robotok és zombik is beszállnak a ringbe, hogy jó öreg kidobósban döntsék el, ki a király. Szintén adott lesz a sztori mód, illetve a nyolcfős online játszma lehetősége. A játék szintén 800 MSP lesz, és E 10+ besorolást kapott.

Végül pedig nyugodtabb vizekre evezünk, a Gin Rummy bár a címe arra enged következtetni, nem mixer-szimulátor lesz, hanem vérbeli "kőkemény" römi. Igen, a franciakártyás. Több érdekes játékmód várja a kártyakedvelőket, úgysmint Classic Gin Rummy, Speed Gin Rummy, Oklahoma Gin, Hollywood Gin, Three-Hand Gin, és természetesen online is lehet játszani, négyfős játszmákat. A Gin Rummy 400 MSP lesz és E 3+ besorolást kapott.

Kártyáknál maradva, csak egy rövid megjegyzés, szintén szerdán érkezik a Poker Smash kiegészítő, mely mindössze 100 MSP-ért két új környezetet ad, saját zenével.

 

Ti melyik mellett döntötök?

1 komment

Címkék: pirates vs ninjas dodgeball shred nebula gin rummy poker smash

A bejegyzés trackback címe:

https://arcadiax.blog.hu/api/trackback/id/tr5645484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fade 2008.09.05. 18:10:12

Shred Nebula felejtős a hülye irányítás miatt. Ha a sima Geometry Wars sémát használták volna, szerintem jobban jártak volna...
Dodgeball meg jópofa, jó a kidolgozása is, csakhát semmi értelme nincs a dolognak. Olyan mint az levegőbuborékos csomagolóanyag: lehet pattingatni a kis buborékokat, mert jó csinálni, csak 5 perc után megunja az ember. Teljesen céltalan időtöltés :)

A römi lehet hogy jó, csak én még mindig annak avgyok a híve hogy sima kártyajátékokat inkább "élőben" érdemes játszani, valódi lapokkal.
süti beállítások módosítása