Pénteki hírek

2008.08.15. 19:30 :: wrhwk

Lássuk a mai felhozatalt!

- Sikeres a Braid, legalábbis így nyilatkozott Jonathan Blow a fejlesztői blogjában. Miért jó ez nekünk? Mert így Jonathan nyugodtan belekezdhet egy újabb játék fejlesztésébe. Eddig nagyjából 55.000 eladott példányról beszélhetünk, mely a 15 dolláros letöltési áron 825.000 kemény zöldhasút eredményezett. Ha Jonathan ennek csak a felét kapja (mert ugye az MS keményen sarcolja a bevételeket), akkor is majd' félmillió dollárról beszélünk. Szeretjük az ilyen híreket, hiszen innen látszik, a játék megvétele tényleg segít a fejlesztőnek a továbbiakban.

- A Geometry Wars 2 toplisták a netre költöztek! A Bizarre sikerjátékában elért eredményeinket már a neten is megnézhetjük, ha követjük EZT a linket.

- Az IGN beszerzett néhány képet a Rocket Riotból. A képekből... igazából szinte semmi nem derül ki, de szépek és színesek és van benne robbanás. ITT lehet őket megtekinteni.

- Sokkal érdekesebb az Xbox360Fanboy szerzeménye, több, mint egy tucat képet kaptak a The Dishwasher: Dead Samuraiból. NAGYON finomak, ITT lehet a nyálat csorgatni.

- A végére pedig egy videó a retro hívőknek. A Mega Man 9 intrója tekinthető meg alant, a maga 8 bites valójában.

 

2 komment

Címkék: mega man geometry wars 2 braid dishwasher rocket riot

A bejegyzés trackback címe:

https://arcadiax.blog.hu/api/trackback/id/tr23617789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ordel 2008.08.15. 21:17:44

Braid eladások: Mégiscsak van igazság a Földön! :)

Ordel 2008.08.15. 21:32:02

"In terms of where the money goes, Gamer Pics are exactly the same as purchases of Braid: Microsoft gets a cut of the money but the us developers get most of it."

Ezt maga Jonathan Blow mondta. Többet kap azért, mint 50%.
süti beállítások módosítása