Újdonság: Death Tank

2008.08.29. 16:07 :: wrhwk

Az XBLA igazi Paradicsom a retro játékoknak, egy jól megművelt felújítás bármikor rengeteg pénzt tud összeszedni, jó példa erre a Bionic Commando friss inkarnációja. A címben említett Death Tank viszont, bár retro cím, nem a szokásos kevésbites korszakból való, és nem is igazán a legismertebbek közül.

Az eredeti Death Tank ugyanis egy bónusz játék volt a Sega Saturnra megjelent PowerSlave-ben, a folytatása, a Death Tank Zwei pedig szintén bónuszként tűnt fel a szintén Saturnos Duke Nukem 3D játékban. A két játékot alkotó Ezra Dreisbach akkoriban a Lobotomy Softwarenél dolgozott, majd átvándorolt a Snowblind Studioshoz. Anno volt egy nyilatkozata, miszerint szívesen látná játékának egy önálló változatát - most pedig ez az álom valóra vált.

A Death Tankot úgy kell elképzelni, mint a Worms-t, mínusz a körökre osztott játékmenet. Adott egy dimbes-dombos pálya, adott négy tank, temérdek fegyver - és innentől adott egy igencsak vidám játékmenet. Természetesen ár és megjelenés még nincs bejelentve, viszont megjelent egy rövid ingame videó, mely nálam azonnal vásárlásos listára dobta. Tessék csak megtekinteni!

 

Szólj hozzá!

Címkék: death tank

A bejegyzés trackback címe:

https://arcadiax.blog.hu/api/trackback/id/tr20639679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása