Heti megjelenés

2008.09.08. 20:12 :: wrhwk

Anno volt a hetente egy játék, aztán jöttek a páros hetek, most pedig másodjára is három játékot kapunk szerdán. Lássuk is sorban, mire lehet költeni az MS pontokat a héten!

A RocketBowl alapjául a jól ismert bowling szolgál, azonban a D3-nál fogták a jól bevállt alapötletet és hozzáadtak egy kis kerozint. A RocketBowl kilenc ügyességi pályáján nem csak dobálni kell a golyót, hanem turbózni, ugratni, illetve dobás után irányítani is lehet. Egyjátékos módban szabadjáték mellett különböző tornákon vehetünk részt, melyeket megnyerve újabb, erősebb golyókat vehetünk. Többjátékos módban pedig a szokásos rangsorolt és rangmentes játszmákat nyomhatjuk. A játék 800 MSP áron lesz elérhető, E for Everyone besorolást kapott.

Az SNK egyik legjobb verekedős játékának tartott Samurai Shodown II is a héten teszi tiszteletét. A stuff klasszikus 2D verekedős stílusú (gyk: mint a Street Fighter), 16 karaktert és változatos fegyverekkel tarkított játékmenetet ígér. Természetesen a lokális harcok mellett (egyedül vagy egy haver ellen) Live-on is meg lehet majd mérkőzni. A játék 400 MSP áron lesz elérhető, T for Teen besorolást kapott.

A harmadik játék pedig a megfontolt stratégák kedvenc lett. A Shotest Shogi jelenleg Japán egyik legnépszerűbb táblajátéka, mely a sakkhoz hasonlóan kiváló stratégiai érzéket és természetesen egy kis bevállalást igényel. Ha még nem ismeritek a játékot az interaktív tutorial végigvezet az alapokon, a profik pedig azonnal belevethetik magukat a játék mélyébe, 16 világszintű AI játékos próbál majd legyőzni, mindegyiküknek teljesen egyedi stílusa lesz. Ha pedig a gép már nem tud megállítani, meg lehet próbálni a Live-on gyülekező hadúr hordákat legyűrni! Mindezt szemet gyönyörködtető látványvilág tesz kellemessebbé. A játék 800 MSP áron lesz elérhető és E for Everyone besorolást kapott.

 

A három játék mellett kétt kiegészítő is szerdán kerül fel, a már lentebb említett N+ pályacsomag (150 egyjátékos, 50 multiplayer race és 25 multi survival pálya) és a Buku Sudoku (jelenleg itthonról sajnos nem elérhető) puzzle pack (1200 új feladvány) 200-200 MSP áron lesz letölthető.

Szólj hozzá!

Címkék: heti megjelenés

A bejegyzés trackback címe:

https://arcadiax.blog.hu/api/trackback/id/tr29654503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása