Duke 3D - médiaanyag áradat

2008.08.26. 21:16 :: wrhwk

Pixel-badass hősünk megjelenése egyre közelebb van - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy megnyíltak a kapuk, szinte naponta jelennek meg képek, videók. Most a Shacknews volt a soros, néhány képet és két videót zsákmányoltak - nomeg egy próbaverziót is, hogy törné le a magasságos a kezüket. A rövid hands-on ITT megtekinthető, a két mozgókép pedig ITT és ITT bámulható.

Ára még mindig nincs a játéknak (utóbbi megjelenések alapján megtippelek egy olyan 1200 pontot), nagyon, de tényleg NAGYON reméljük, hogy a fránya régiózár nem fog megakadályozni a megvásárlásában...

1 komment

Címkék: videó képek duke nukem 3d

A bejegyzés trackback címe:

https://arcadiax.blog.hu/api/trackback/id/tr54634583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fade 2008.08.27. 13:01:44

ááááá, ez így nem tetszik. Reméltem hogy hozzányúlnak a grafhoz (Prince of Persia követendő példa!!!), de az így pont olyan mint a Doom. Azt is nagy lelkesen megvettem, aztán pár pálya után lecsengett a nosztalgia és hagytam is a fenébe az egészet.

-1 vásárló :(
süti beállítások módosítása