Sarah's Emergency bejelentés

2008.07.10. 19:24 :: wrhwk

Anno volt egy játék, melyet bármikor elő tudtam venni néhány órára, sőt, még most is  biztosan lekötne. Egyszerű volt, de egyben mély is és rengeteg poénnal rendelkezett: Theme Hospital volt a címe. Miért jutott ez eszembe? Mert a most bejelentett Sarah's Emergency-t azonnal mindenki a Bullfrog klasszikusához hasonlítja.

Megjegyzem nem véletlenül, a két játék látványvilága ugyanis már-már gyanúsan hasonló, vidám és színes, sőt a feladatunk is nagyjából hasonló. A rideg igazgató helyett most Sarah bőrébe bújunk bele, akinek fenekén még látszik a nővérképző tojáshéja, de már bedobják a mélyvízbe, egy sürgősségi rendelőt kell vezetnie Arkansasban.

Menedzseri képességünket több pályán keresztül tehetjük próbára, a betegek kivizsgálása, diagnózisok felállítása lesz a dolgunk, a betegeket egészen az esetleges operációig kell eltámogatnunk (vagy a kijáratig, vagy a koporsóig, kinek hogy megy...). A Sarah's Emergency Xbox Live Arcade-n kívül gyakorlatilag minden platformra kijön, PC, PlayStation Network, Wii, NDS, szóval a gyógyításért rajongók biztos hozzá fognak jutni valamilyen formában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arcadiax.blog.hu/api/trackback/id/tr42562687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása