Fable II XBLA játékok "ingyen"

2008.07.09. 18:14 :: wrhwk

Bár a Fable II még a kertek alatt sem sunnyog, a hírverést már most elkezdték, méghozzá egy elég érdekes fogással. Adva van három, a produktumból kiragadott szerencsejáték, név szerint a Keystone, Spinnerbox és a Fortune's Tower, melyek valamikor augusztusban lesznek letölthetőek 800 MSP kicsengetése után (a három játék egyben vásárolható meg). Na már most, ha valaki úgy van vele, hogy úgyis megveszi a Fable második részét, akkor megéri előrendelni, hiszen a három minijátékot így ingyen kapja meg! Megéri? Mindenképp.

Azonban a meglepetések még nem érnek itt véget. A minijátékokban pénzt lehet keresni. Nem kell a manapság menő aranybányászatra gondolni, a nyerhető valutát csak a Fableben költhetjük el. Tetszik érteni? Amit az Arcade minijátékokban megnyerünk, azt a teljes játékban elkölthetjük. Milyen lenne egy mindent ütő kardot venni - a játék legelején?

A Fable II két változatban fog megjelenni, a normál verzió hatvan dollárért lesz elvihető, míg a limitált gyűjtői kiadást (melyben a szokásos "így készült" lemez mellett egy Hobbe figura, Live trial kártya és egyéb játékon belüli extra tartalom lesz található) nyolcvan dollárért kínálják. Érdemes megemlíteni, hogy mindkét verzióban benne lesz a három minijáték, így az sem marad le róluk, aki nem rendeli elő, vagy veszi meg Live-n őket.

Szólj hozzá!

Címkék: xbox live arcade

A bejegyzés trackback címe:

https://arcadiax.blog.hu/api/trackback/id/tr86560923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása