Hírlecsó

2008.08.12. 15:49 :: wrhwk

Csak úgy vegyesen, ebben a délutáni kánikulában.

- Braid, még mindig. Tényleg-tényleg utoljára (talán), mert kicsit ciki, hogy minden második post róla szól. Szóval, egyre több értékelés születik a játékről és nem meglepő módon ódákat zengenek róla. Olyan szinten, hogy jelen pillanatban a MetaCritic és a GameRankings összesítése szerint is 93%-os az átlag pontszáma. Kis érdekesség, az előbbi oldal toplistája alapján a játék jelenleg a megtisztelő nyolcadik helyet foglalja el az összes eddig Xbox360 megjelenés sikerlistáján, olyan címeket megelőzve, mint a Rock Band, Mass Effect, vagy Forza Motorsport 2. Amennyiben még egy pontot feljebb mászik az értékelése, a Halo 3-mal fog egy pozícióban tanyázni. Arcade játék még nem kapott ilyen magas értékelést - a másik nagyágyú, Geometry Wars 2 jelenleg a tizenkettedik.

 

- Ha már értékelés, a holnap megjelenő Bionic Commando: Rearmed az IGN-nél 94 pontot kapott. Summer of Arcade, kérem szépen. (thx Ordel!)

 

- A Shred Nebula mellé még egy szeptemberi megjelenés, méghozzá szintén harmadikán. A Pirates vs Ninjas Dodgeball a klasszikus kidobóst teszi érdekessé a szokatlan csapatokkal.

 

- A TeamXbox három új Arcade címre tette rá a mancsát. A Domino Master... nos... dominó játék, ahogy a neve utal is rá. A játékot a Tik Games fejleszti (nekik köszönhetjük a Texas Hold'em-et és az ő kezeik közül fog a Minesweeper Flags is kikerülni) és természetesen a több játékmódot és kellemes látványt fog garantálni. Sudoku, Uno mellé befér.

A Crazy Mouse egy színtiszta Pac-Man klón lesz, rajzolt grafikával, felvehető extrákkal, stb. Rágcsáló-rajongóknak.

Végül pedig a Puzzle Arcade jön, mely a Braidben (ááá, nem akartam, de kellett!) meggyűrt agyúaknak ad még egy löketet. Rengeteg kép, választható nehézség és darabszám (tizenkettőtől az ezer felettiig), kirakó kedvelőknek kötelező lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: braid bionic commando rearmed pirates vs ninjas dodgeball shred nebula domino master crazy mouse puzzle arcade

A bejegyzés trackback címe:

https://arcadiax.blog.hu/api/trackback/id/tr77612674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása