Shred Nebula megjelenés - Update: és egyebek

2008.08.11. 17:18 :: wrhwk

Csak egy rövid bejegyzés, a CrunchTime Games régóta fejlesztett űrshootere megkapta a (remélhetőleg) végleges megjelenési időpontját. A nyári Arcade hajrá lezárásaként (?) szeptember harmadikán lesz letölthető.

 

(Oh, még valami, ha valaki nem tudná, a héten a Bionic Commando: Rearmed jön szerdán. Ár még nincs - tippre 800 - 1200 MSP - azonban M besorolású, ami idehaza a szinte azonnali régiózárral fenyeget. Rajongók vagy gyorsan csapjanak le rá, vagy várjanak 3-4 évet (:P) a hazai hivatalos Xbox Live-ért...)

 

Update: Megérkezett a hivatalos bejelentés, a játék 800 MSP lesz. Elfelejtettem, pedig fel volt jelezve, hogy a három Fable 2 Pub Game is 13-án jelenik meg, szintén 800 MSP-s áron.

Szólj hozzá!

Címkék: shred nebula

A bejegyzés trackback címe:

https://arcadiax.blog.hu/api/trackback/id/tr64610993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása