Hétvégi hírözön

2008.07.12. 11:41 :: wrhwk

Jövő héten E3, nem meglepő, hogy egymást érik a bejelentések, képek, videók. Lássuk szépen sorban azutóbbi napok termését!

Elsőként nézzük az új játékokat. A Mega Man kilencedik epizódja a napokban lett bejelentve szinte minden platformra, természetes tehát, hogy az Arcade-t is betámadja. A játék übernosztalgikus lesz, 8bites grafikával és prüttyögő hangokkal, de a látszat ne tévesszen meg senkit, ez egy teljesen új epizód! A karakterdizájnért természetesen megint Keiji Inafune lesz a felelős, a játék pedig 50 új ellenfelet és főellenfelet fog a játékos ellen indítani.

 

 

 

Nagy reményeket fűzök a Flock című játékhoz, mely egy csészealj irányítását bízza ránk azzal a feladattal, hogy minél több állatot gyűjtsünk be a farmról. A játék nagyon érdekesnek ígérkezik, látványra szupercuki, de minden szónál többet ér egy trailer, tehát tessék inkább megnézni jól!

 

 

 

A végére pedig egy jövő heti játék, a szerdai Arcade megjelenés a Coffeetime Crosswords lesz, klasszikus rejtvényfejtés, sajnos egyedül angol nyelven. A nyelvet tanulóknak, vagy jól beszélő rejtvény-rajongóknak kötelező, a többiek pedig a szerdán 800 MSP-re csökkenő árú Puzzle Questet próbálják ki!

Szólj hozzá!

Címkék: videó flock mega man coffeetime crossword

A bejegyzés trackback címe:

https://arcadiax.blog.hu/api/trackback/id/tr85564838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása